Obiloviny

 

Stránka 1 z 1 - 3 položek celkem

     
  • Jáhly jsou bezlepková potravinářská suroviny, která je vyráběna loupáním prosa. Jáhly jsou součástí tradičních českých pokrmů – např. k přípravě jáhelníku (na sladko i na slano), jahelné kaše a jahelných škubánků. 
    Mají vysokou výživovou hodnotu – obsahují minerální látky draslík, hořčík, fosfor, měď, železo, zinek, vlákninu, vitamíny skupiny B.
    Příprava:
    Propláchnuté jáhly vařte v dvojnásobném množství vody cca 15 minut.

    Země původu: Ukrajina


    od 30 Kč
  • Země původu: Polsko


    od 25 Kč
  • Země původu: Peru


    od 99 Kč

Stránka 1 z 1 - 3 položek celkem

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.