Miso hatcho sója 400 g

Neohodnoceno
 
Dostupnost Na prodejně
139 Kč
120,87 Kč bez DPH
   
Kód produktu 2817
Kategorie Miso
 

Miso polévka patří neodmyslitelně k japonské kuchyni. Její základ tvoří hustá kořenící pasta ze sójových bobů, soli a obvykle i druhu obilí s názvem "miso". Pasta se vyrábí stoletým způsobem tak, že vybrané sójové boby jsou zatěžkány kamenem a fermentují po dobu 3 let v cedrových soudcích.

Společnost Muso byla založena před 30 lety dle základní principů markobiotiky, což je specifický způsob stravování a životního stylu. Firma si velmi zakládá na kvalitě a využívá tradičních výrobních procesů. Suroviny použité na výrobu produktů nejsou geneticky modifikované.

Složení
Celé SÓJOVÉ BOBY, voda, mořská sůl, pražená JEČMENNÁ MOUKA, fermentační činidlo (Aspergillus oryzae).

Alergeny
Lepek, Sója

Skladování
Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 6 měsíců.

Hmotnost 0.4 kg